PONIKA PLUS

 • Fillim


  Mirësevini në uebfaqen tonë.


   

 • Produktet

  • Orange

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike nga lëngu i portokallit. Përmbajtje frutore: min. 12%. Përmbajtja: ujë, sheqer, lëng i koncentruar i portokallit, acid limoni E330, amidon i modifikuar E1450, korrigjues aciditeti: natrium citrat: E331, stabilizator: karboksi metil celulozë E466 dhe gomë ksantan E415, vaj natyral, antioksidans: acid askorbik E300 dhe ekstrakt i pasur me tokoferol E306, aromë , vitamin E, ngjyrë natyrale: beta karoten E160a, vitamin B6, konzervans: natrium benzoat E211 dhe kalium sorbat E202 maks. 120mg/l. Materје e thatë min.10%. I pasterizuar. Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • RedApple

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga mollë të buta.

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara.

   Përmbajtja Fruta min. 12 për qind. Përbërësit: ujë, sheqer, lëng të koncentruar mollë, acid limoni E330, ngjyra: karamel, aromatizues, preservatives: kalium Sorbonne natriumbenzoat max. 120mg / l.

   Materje e thatë min.10,5%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët.

   Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • Multired

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoolike е prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruarа me shije të frutave të kuq. Përmbajtje frutore min.12%. Përmbajtja: ujë, sheqer, përzierje të lëngjeve frutore të koncentruara (portokall, limon, rrush, mjedër, rrush pa farra, vishnje, boronicë, manaferra, shtog), acid limoni E330, aroma, stabilizator: pektin E440 dhe gomë karuba E410, ngjyrë alura e kuqe AC E129, përzierje vitaminash: niacinë, vitamin E, acid pantotenik, vitamin B6, vitamin B1, acid folik, biotinë, vitamin B12, konzervans: natrium benzoat E211 dhe kalium sorbat E 202 maks.120mg/l. Materјe e thatë min.11,5%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • Multifruit

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara.

   Prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara. Përmbajtje frutore min.12%. E pasuruar me vitamina.

   Përbërësit: ujë, sheqer, përzierje e pireve dhe koncentrateve të lëngjeve të përziera (portokall, limon, ananas, rrush i bardhë, mandarinë, pasion frut, nektarina, kajsi, guava ) acid citrik E330, antioksidans: acid askorbik E300, stabilizator: pektin E440 dhe gomë karuba E410, aromë, provitamin A, përzierje vitaminash: niacinë, vitamin E, acid pantotenik, vitamin B1, B6, B12, acid folik, biotinë, konzervans: natrium benzoat E 211 dhe kalium sorbat E202 maks.120mg/l.

   Materje e thatë min.10%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.

   Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

 • Video

   

   

   

 • Rreth nesh

  Plus kompani është themeluar në vitin 2012, gjendet në rrethinën e Pollogut, në rrugën rajonale Tetovë – Jazhincë më saktësisht ne fshatin Sllatinë për të përmbushur kërkesat e tregut me produkte natyrale. Fabrika për prodhimin e pijeve pa gaz dhe joalkoholike - Plus Kompani, përfshinë një sipërfaqe prej 800 m² dhe si veprimtari ka prodhimin e pijeve natyrale Ponika Plus. Në realizimin e projektit për themelimin e kompanisë Plus Kompani, investitorët janë gjerman dhe shqiptarë nga fshati Sllatinë i Tetovës, të cilët janë edhe pronarët e kompanisë J.D Trading – Berlin, ku posedojnë edhe një fabrikë ne Austri, për ta mbuluar tërë Ballkanin me produktet e tyre. Ivestimet janë bërë me qëllim të rritjes së ekonomisë në tregun e Maqedonisë, duke menduar edhe për rininë, për të shpallur sa më shumë vende të lira pune. Puna rreth ndërtimit të fabrikës Plus Kompani ka filluar në vitin 2010, kurse ka përfunduar në Dhjetor të vitit 2012, dhe ku është bërë hapja solemne me 12 Dhjetor të viti 2012. Për prodhimin e lëngjeve Ponika, kanë zgjedhur teknologjinë më të përsosur të sjellur nga Gjermania dhe ujin e njohur të Sharrit. Me investimet që janë bërë në blerjen e makinerive, për momentin ka kapacitet të prodhimit  i cili arrinë të plotësoj nevojat e tregut vendorë dhe rajonal. Momentalisht prodhohen gjithësejt 6 lloje të lëngjeve në 13 lloje paketimesh edhe atë prej: 0.5l, 1.0l dhe 1.5l dhe planifikojmë së shpejti ambamalazhë 0.33L dhe 2.0L. Lllojet e lëngjeve që prodhohen në Plus Kompani janë: Multi verdhë, Multi kuq, Portokall, Mollë e kuqe, Pjeshkë, dhe Caj i ftohte pjeshke. Së shpejti do të fillojnë edhe prodhime të reja. Në këtë kompani janë të angazhuar 15 punëtorë dhe staf professional, ku kompania e lëngjeve Ponika është në rritje të prodhimtarisë. Stafi i kompanisë është i ndarë në departamente të ndryshme: departamenti i administratës, departamenti i prodhimit dhe kontrollit të cilësisë, departamenti i menaxhimit të shitjes dhe marketingut. Plus Kompani përpos çertifikatës HACCP, kjo kompani është pajisur edhe me çertifikatë MI-CERT, çertifikatë që u jepet prodhuesve të ushqimit në Evropën Juglindore, me këtë çertifikatë kësaj kompanie i mundoësohet hyrje edhe në tregun evropian.

   

           

   

   

 • Kontakt

  Contact form submitted!
  We will be in touch soon.

   

   

   

   
   
  Adresa: Leshkë - 1200, Tetovë
  Telefoni: +389 44 382 888;
  Email: info@ponikaplus.com
 • Login

  Login Form
   
  Përdoruesi:
  Fjalëkalimi:

  Become Partner

  Partner form submitted!
  We will be in touch soon.
   
   
© 2013 Ponika Plus. Leshkë - Tetovë, Tel: + 389 44 382 888, Fax: +389 44 382 888