PONIKA PLUS

 • Welcome


  Welcome to Our website


   

 • Products

  • Orange

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike nga lëngu i portokallit. Përmbajtje frutore: min. 12%. Përmbajtja: ujë, sheqer, lëng i koncentruar i portokallit, acid limoni E330, amidon i modifikuar E1450, korrigjues aciditeti: natrium citrat: E331, stabilizator: karboksi metil celulozë E466 dhe gomë ksantan E415, vaj natyral, antioksidans: acid askorbik E300 dhe ekstrakt i pasur me tokoferol E306, aromë , vitamin E, ngjyrë natyrale: beta karoten E160a, vitamin B6, konzervans: natrium benzoat E211 dhe kalium sorbat E202 maks. 120mg/l. Materје e thatë min.10%. I pasterizuar. Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • RedApple

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga mollë të buta.

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara.

   Përmbajtja Fruta min. 12 për qind. Përbërësit: ujë, sheqer, lëng të koncentruar mollë, acid limoni E330, ngjyra: karamel, aromatizues, preservatives: kalium Sorbonne natriumbenzoat max. 120mg / l.

   Materje e thatë min.10,5%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët.

   Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • Multired

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoolike е prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruarа me shije të frutave të kuq. Përmbajtje frutore min.12%. Përmbajtja: ujë, sheqer, përzierje të lëngjeve frutore të koncentruara (portokall, limon, rrush, mjedër, rrush pa farra, vishnje, boronicë, manaferra, shtog), acid limoni E330, aroma, stabilizator: pektin E440 dhe gomë karuba E410, ngjyrë alura e kuqe AC E129, përzierje vitaminash: niacinë, vitamin E, acid pantotenik, vitamin B6, vitamin B1, acid folik, biotinë, vitamin B12, konzervans: natrium benzoat E211 dhe kalium sorbat E 202 maks.120mg/l. Materјe e thatë min.11,5%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

  • Multifruit

   Pije freskuese, pa gaz, joalkoholike e prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara.

   Prodhuar nga përzierja e lëngjeve frutore të koncentruara. Përmbajtje frutore min.12%. E pasuruar me vitamina.

   Përbërësit: ujë, sheqer, përzierje e pireve dhe koncentrateve të lëngjeve të përziera (portokall, limon, ananas, rrush i bardhë, mandarinë, pasion frut, nektarina, kajsi, guava ) acid citrik E330, antioksidans: acid askorbik E300, stabilizator: pektin E440 dhe gomë karuba E410, aromë, provitamin A, përzierje vitaminash: niacinë, vitamin E, acid pantotenik, vitamin B1, B6, B12, acid folik, biotinë, konzervans: natrium benzoat E 211 dhe kalium sorbat E202 maks.120mg/l.

   Materje e thatë min.10%. I pasterizuar. I përdorshëm deri në datën e shtypur.

   Të rruhet në ambient të ftohtë dhe të errët. Pas hapjes të rruhet në vend të ftohtë.

 • Video

   

 • About Us

            

 • Contact

  Contact form submitted!
  We will be in touch soon.

   

   

   

   
   
  Address: Leshke - Tetovo
  Telephone: +389 44 382 888;
  E-mail: info@ponikaplus.com
 • Login

  Login Form
   
  Username:
  Password:

  Become Partner

  Partner form submitted!
  We will be in touch soon.
   
   
© 2013 Ponika Plus. Leshke - Tetovo, Tel: + 389 44 382 888, Fax: +389 44 382 888